rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 

Sapnai su Black Veil Brides

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Fallen Angel
Narys

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai su Black Veil Brides   Sk. 08 28, 2011 11:22 pm

tas su dešra nesveikas buvo ;DDD bet nepamenu kad bučiau valgius ;D ne jų vestuvės. neaiškiai parašiau, žinau kad buvo vestuvės ir kad tie du dalyvavo, dar kažką aptarinėjo ;D bet dabar pagalvojus tai ką sapnavau tai galima sakyt bene viskas kaip nors susije su mano veikla ir mintimis prieš einant miegot ;D
žodžiu nukvaišusio žmogaus ir sapnai tokie ;DD

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Nicole
Moderatorius

City: Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai su Black Veil Brides   Št. 10 08, 2011 12:56 pm

Pagaliau ir aš juos susapnavau :DD Vakar prisižiūrėjau tų naujų foto iš jų koncerto in Southampton University. Tai sapnavau, kad jie surengė koncertą mano buvusioj mokykloj :DD Pz keistas jausmas buvo jos pamatyt in LT, kad ir sapne Very Happy

Vampyrė
Admin

City: Vilnius

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai su Black Veil Brides   Št. 10 08, 2011 5:43 pm

Ir dar mokykloj xD

Nicole
Moderatorius

City: Klaipėda

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai su Black Veil Brides   Št. 10 08, 2011 5:51 pm

Kad mokykloj tai man neatrodo labai keista, nes pažiūrėjus į praeitos dienos nuotraukas iš koncerto, tai man atrodo, kad mano buvusioj scena net didesnė už tą :DD

shitwhile
Narys

City: Vilnius

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sapnai su Black Veil Brides   Pen. 01 27, 2012 9:33 pm

kooooodėėl jum tokia laimė ir susapnavot juos????? kaip norėčiau bent kartą susapnuoti juos.....a[You must be registered and logged in to see this link.] jeigu galėčiau valdyt savo mintis tai jaučiu šėlčiau aš savo sapnuose.... xD baltas pavydas jum.....
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Sapnai su Black Veil Brides

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Sapnai
» Sapnai (ne su SHINee)